Batwoman – seizoen 2 WINACTIE

In deze soft reboot neemt Javicia Leslie de rol van Batwoman over als Ryan Wilder. Ryan Wilder is alles behalve een stereotype heldin. Met niemand in haar leven om haar op het rechte pad te houden, bracht Ryan jaren door als een drugsrunner, ontweek ze de GCPD en maskeerde ze haar pijn met slechte gewoontes. Een meisje dat melk zou stelen voor een straatkat, maar je ook zou kunnen doden met haar blote handen, Ryan is het gevaarlijkste type vechter: zeer vaardig en wild ongedisciplineerd.

Batwoman seizoen 2 en de boxset met seizoen 1 en 2 is sinds 2 maart beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Ryan Wilder stuit op het Batsuit van Kate Kane in het wrak van een vliegtuigongeluk en gaat vrijuit, vastbesloten om de dood van haar pleegmoeder te wreken door toedoen van Alice en haar kwaadaardige Wonderland bende. Met de stad in rep en roer, is Gotham wanhopig op zoek naar een nieuwe held. Kan Ryan, met de hulp van Mary Hamilton en Luke Fox, weer hoop brengen in Gotham?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In dit tweede seizoen zien we Javicia Leslia als Batwoman, maar hoe heet het Australische model, actrice, presentatrice en voormalig MTV-VJ die in het eerste seizoen te zien was als het titelpersonage?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 april, 2022

Trailer