Beauty and the Beast WINACTIE

Sinds 23 augustus ligt BEAUTY AND THE BEAST in de schappen, waarin het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast opnieuw tot leven komen.

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. De sterrencast van Beauty and the Beast wordt vertegenwoordigd door Emma Watson als Belle; Dan Stevens als het Beest; Luke Evans als Gaston en Kevin Kline als Maurice, Belle’s vader. Josh Gad als Lefou; Ewan McGregor als Lumière, de kandelaar; Stanley Tucci als Maestro Cadanze, de klavecimbel; Audra McDonal als Madame De Garderobe; Gugu Mbatha-Raw, als Plumette; Hattie Morahan als tovenares; Nathan Mack als Chip, het theekopje; Ian McKellen als Cogsworth, de pendule; en Emma Thompson als de theepot, mevrouw Potts. Beauty and the Beast is geregisseerd door Bill Condon en gebaseerd op de klassieke animatiefilm uit 1991. Het scenario is geschreven door Evan Spiliotopoulos em Stephen Chbosky. De film is geproduceerd door Mandeville Films’; David Hoberman, p.g.a. met Jeffrey Silver en Thomas Schumacher en Don Hahn als executive producenten. Alan Menken, winnaar van twee Academy Awards® (Best Original Score and Best Song) voor de originele animatiefilm verzorgt de filmmuziek. De twee nieuwe opnames van de originele songs zijn ook geschreven door Menken samen met Howard Ashman. Ook zijn er drie nieuwe songs geschreven door Menken en Tim Rice.

Beauty and the Beast was een groot succes en je mag dan ook een fraaie home entertainment release verwachten. Je wordt op je wenken bedient, want zowel de dvd als Blu-ray zijn weer keurig verzorgd. Het mooie is, dat wij namens The Walt Disney Company een dvd én een Blu-ray exemplaar weg mogen geven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en bantwoord op de volgende vraag:
Dit is Disneys vijfde live-action sprookjesfilm. Noem minimaal twee andere titels?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 september, 2017

Trailer