Beauty and the Beast WINACTIE

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen op 29 maart 2017 opnieuw tot leven. Disney nodigt je uit voor de spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij iemand gelukkig maken met twee zeer fraaie prijzen weggeven: een fraaie Candle Holder en een Jewelry Box! Die wil jij natuurlijk winnen en dat hebben wij heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Dit is Disneys vijfde live-action sprookjesfilm. Noem minimaal twee andere titels?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 april. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 maart, 2017