Becoming Zlatan WINACTIE

Sinds 25 februari as. ligt BECOMING ZLATAN in de winkelschappen. Een portret van de Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimovic aan de vooravond van zijn glorieuze carrière. Uniek archiefmateriaal laat een jonge Zlatan zien, die openhartig vertelt over zijn leven. De film volgt hem van dichtbij, vanaf zijn debuut in Zweden via een turbulente tijd bij Ajax naar zijn definitieve doorbraak bij Juventus in 2005. Een coming-of-age documentaire over de complexe weg die deze jonge, begaafde en getroebleerde voetballer aflegt om uiteindelijk een ster te worden in de internationale voetbalwereld.

Met dank aan September Film mogen wij maar liefst vier (!!!) dvd’s van Becoming Zlatan vergeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n dvd? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Bij welke Zweedse club speelde Zlatan tot 2001 toen Ajax hem naar Nederland haalde?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

P.S.
Wil jij de dvd niet mislopen en alsnog aanschaffen als je hem hier niet wint? BESTEL BECOMING ZLATAN

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 februari, 2016