Before I Fall WINACTIE

Wat als vandaag de enige dag uit je leven is? Wat als je maar één dag hebt om alles te veranderen? Vanaf morgen draait BEFORE I FALL in de bioscoop.

Samantha heeft alles goed voor elkaar: het perfecte leventje met de perfecte vriendinnen, het perfecte vriendje en zo lijkt het ook de perfecte toekomst. Totdat alles verandert … Na een ongeluk wordt Samantha wakker, maar blijkt het dezelfde dag te zijn als gisteren. Vanaf dat moment beleeft ze steeds opnieuw diezelfde 12e februari. Gevangen in deze herhaling begint Samantha zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Klopt het beeld wel dat ze heeft van de mensen om haar heen? En moet ze de dingen eigenlijk niet heel anders aanpakken? Langzaam maar zeker komt Samantha erachter hoe ze in één dag het verschil kan maken. Niet alleen zijzelf moet veranderen, ze moet ook zien door te dringen tot anderen … voordat de tijd om is!

Gebruik ook de hashtag #BeforeIFall of bezoek de Instagram- of Facebookpagina van de film!

Met dank aan eOne Benelux mogen wij drie setjes vrijkaarten van de film vergeven. Die wil jij natuurlijk winnen en winnen is, zoals altijd bij ons, weer gemakkelijk! Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Halston Sage en Logan Miller speelden eerder samen in een film. Over welke film uit 2015 hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 april 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en sturen wij zo snel als de post het toelaat de vrijkaarten op. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  19 april, 2017