Before I Wake WINACTIE

Sinds 27 maart ligt BEFORE I WAKE in de schappen. Hierin hebben Jessie en Mark een moeilijke periode achter de rug, waarbij ze hun kind na een ongeluk in bad zijn verloren. Hierdoor komen ze in een maatschappelijk traject terecht, maar dit lijkt het echtpaar niet te helpen. Als ze besluiten om met een schone lei te beginnen, adopteren ze de achtjarige Cody. Al snel komt het echtpaar erachter dat Cody een bijzondere gave bezit, waarbij zijn dromen werkelijkheid worden als Cody ligt te slapen. Maar waar dromen zijn, zijn ook nachtmerries en de situatie loopt al snel uit de hand. het is aan Jessie en Mark om dit een halt toe te roepen, maar dat gaat niet zo makkelijk als het stel gedacht had.

Met dank aan The Searchers i.s.m. Remain In Light mogen wij twee dvd’s Γ©n twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze razend spannende film. Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Mike Flanagan was in 2016 verantwoordelijk voor drie film, waaronder deze. Noem de titel van 1 van de 2 andere films?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  30 maart, 2017