De Belofte van Pisa WINACTIE

Vanaf 10 oktober is DE BELOFTE VAN PISA in de bioscopen te zien.

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Sam’s tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat Sam auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen is de strenge docent Fred Morenissen, door iedereen Pluizenbol genoemd, zo onder de indruk dat hij wordt toegelaten tot het Lyceum. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en zijn diploma zal halen en belooft op zijn beurt om hem hierbij te helpen. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval terwijl Sam machteloos toekijkt. Op eigen houtje begint hij op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is. Tot Sam’s verbazing wordt Annelies, het mooiste meisje uit de klas, verliefd op hem. Ondertussen probeert hij zijn broer uit de gevangenis te krijgen, moet hij zich staande houden tegenover de pesterijen van zijn klasgenoot IJsbrand en maakt zijn vader zich zorgen over de omgang met niet-gelovigen. Zo goed en kwaad als gaat houdt Sam de twee werelden gescheiden. Maar als de rechtszaak van Mo een onverwachte wending krijgt, Annelies hem in de steek laat en Sam uit huis wordt gezet wordt het wel heel moeilijk om zich aan De Belofte van Pisa te houden.

De Belofte van Pisa is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour.
UPDATE: Van de distributeur hebben wij vernomen dat hij bij ieder setje vrijkaarten ook een filmeditie van het boek mogen weggeven.

Met dank aan Independent Films mogen wij vijf setjes vrijkaarten vergeven met bij ieder setje een filmeditie van het boek! Wil jij weten hoe jij zo’n setje plus boek kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van Hollywoodproducties als The Girl with the Dragon Tattoo en The New World, is in De Belofte van Pisa te zien als Pluizebol?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 oktober, 2019

Trailer