Ben-Hur Boek WINACTIE

Vorige week gaven we al een zeer fraai prijzenpakket weg voor de aankomende film Ben-Hur en vandaag hebben we wederom een zeer toffe actie voor jullie in de aanbieding! Vanaf vandaag maak je namelijk kans op het boek van Carol Wallace!

Carol Wallace is de achter-achter kleindochter van de legendarische schrijver Lew Wallace die zijn meest beroemde roman Ben-Hur: A tale of the Christ schreef in 1880. Ze nam de taak op zich om het verhaal dat al meer dan 135 jaar oud is aan te passen zodat deze voor het huidige publiek beter te begrijpen is. Een monsterlijke taak waarvan het resultaat nu, met het uitkomen van de film, in de winkelschappen ligt. Maar waar jij dus bij ons kans op kunt maken!

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

Zin om kans te maken om deze klassieker van de literatuurwereld in huis te halen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Lew Wallace was meer dan alleen schrijver. Welk beroep beoefende hij nog meer?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de prijs bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  22 augustus, 2016