Ben-Hur WINACTIE

Vanaf 25 augustus draait BEN-HUR in de bioscopen. Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing. Gebaseerd op de tijdloze roman van Lew Wallace: ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’. Geregisseerd door Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch). Geschreven door Keith Clarke (The Way Back) en John Ridley (12 Years a Slave). Met o.a. Jack Huston, Toby Kebbell, Morgan Freeman, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer, Sofia Black D’Elia en Marwan Kenzari.

Ter ere van de release van deze film hebben wij erg fraaie prijzen te vergeven. Zo hebben wij een Game Set, een fraaie Kaars en een Linnen Tas voor jullie klaarliggen. Wil jij weten hoe zo’n prijs kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke legendarische acteur speelde de hoofdrol in de bekende Ben-Hur film uit 1959?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de prijzen bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 augustus, 2016