Better Call Saul – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 16 november ligt het tweede seizoen van BETTER CALL SAUL in de schappen. Hij is terug! Advocaat Jimmy McGill, beter bekend als Saul uit Breaking Bad. Voor het tweede seizoen achtereen duiken we in het verleden van deze advocaat en mogen we ervaren hoe hij verandert in de louche advocaat zoals we hem kennen uit Breaking Bad kennen. Dit tweede seizoen staat vooral in het teken van de relatie tussen Jimmy (Bob Odenkirk) en Kim (Rhea Seehom). De relatie die vooral tot stand komt in het openen van een gedeeld kantoor. En zelfs dat lukt niet echt gezien beiden toch echt een andere kijk op het advocatenleven blijken te hebben.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke serie vergeven. Wil jij zo’n seizoen 2 aan jouw collectie toevoegen? Geef dan antwoord op de vraag, laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die ook te zien was in Breaking Bad, vertolkt in deze serie opnieuw de rol van Mike?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  6 december, 2016