Better Call Saul – seizoen 3 WINACTIE

Sinds 6 december ligt het derde seizoen van BETTER CALL SAUL in de schappen. Hierin neemt Jimmy McGill (Golden Globe genomineerde Bob Odenkirk) de beslissende stap waardoor hij Saul Goodman wordt, de beruchte advocaat in Breaking Bad. Wanneer Chuck (Michael McKean) een juridische vendetta begint tegen zijn jongere broer, heeft Jimmy zijn morele grens bereikt. Hoe ver zal Jimmy gaan om zijn rechtspraktijk te beschermen – en zijn wankelende romance met Kim (Rhea Seehorn)? Intussen zoekt Mike (Jonathan Banks) naar een geheimzinnige vijand, waardoor hij diep in de raadselachtige criminele wereld van Gus Fring (Giancarlo Esposito) belandt.

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 06/12/2017

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar weggeven van deze fenomenale spin-off van Breaking Bad. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, die ook te zien was in Breaking Bad, vertolkt dit derde seizoen opnieuw de rol van Gus Fring?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 december, 2017

Trailer