Better Call Saul – seizoen 4 WINACTIE

In het vierde seizoen van dit veelgeprezen drama is de dood van Jimmy McGills’ broer de trigger voor zijn transformatie tot “Saul Goodman”. Nu begeeft Jimmy zich in de onderwereld waarmee hij zijn toekomst als advocaat – en zijn relatie met Kim Wexler – in gevaar brengt. Ondertussen stort Mike Ehrmantrauts werk voor Gustavo Fring het kartel in chaos, met tragische gevolgen.

​​Verschijningsdatum:
∙ DVD & Blu-ray: 15/05/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze fenomenale spin-off van Breaking Bad. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de chemicus, gespeeld door David Costabile, die eerder was te zien in Breaking Bad en ook dit vierde seizoen van Better Call Saul is te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 mei, 2019

Trailer