Beyond Sleep Blu-ray WINACTIE

Sinds 9 juni ligt BEYOND SLEEP in de winkels. De film gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hoopt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

Zoals wellicht bekend is Beyond Sleep verfilmd naar de bestseller ‘Nooit meer slapen’ van Willem Frederik Hermans en nadat we eerder deze roman mochten weggeven, mogen wij nu ook de film op Blu-ray weggeven. Met dank aan September Film mogen wij twee stuks onder de deelnemers vergeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n Blu-ray? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke succesvolle film regisseerde Boudewijn Koole in 2012?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  26 juni, 2016

  Meer lezen over