Beyond Sleep WINACTIE

BEYOND SLEEP draait vanaf 11 februari as. in de bioscopen. Beyond Sleep gaat over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hoopt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin.

Zoals wellicht bekend is Beyond Sleep verfilmd naar de bestseller ‘Nooit meer slapen’ van Willem Frederik Hermans en we zijn dan ook trots dat we deze roman mogen weggeven. Met dank aan September Film mogen wij twee stuks onder de deelnemer vergeven!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n boek? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In welke populaire televisieserie, waar ook twee films van verschenen, speelde Reinout Scholten van Aschat het personage Roderick Lodewijkx?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de boeken zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 februari, 2016

Meer lezen over