Big Little Lies – seizoen 1 & 2 WINACTIE

Sinds 8 januari ligt het tweede seizoen van BIG LITTLE LIES in de schappen en het is opnieuw onrustig in het ogenschijnlijk idyllische Monterey, Californië. Relaties lopen stuk, loyaliteit neemt af en de kans op emotionele en lichamelijke schade ligt nog altijd op de loer. Big Little Lies is gebaseerd op het best-seller boek van Liane Moriarty, geschreven door Emmy®-winnaar David E. Kelley en winnaar van maar liefst vijf Emmy’s & vier Golden Globes.

In het eerste seizoen bleek Big Little Lies een ontwrichtende en donkere thriller met in de hoofdrollen de Oscar®-winnende actrices Reese Witherspoon (Walk the Line) en Nicole Kidman (The Hours). Terwijl zich een plot ontvouwt over moord en misdaad worden de mythes van perfectie in onze samenleving verkend, en de tegenstrijdigheden achter de geïdealiseerde façades van huwelijk, seks, ouderschap en vriendschap. Ook met rollen van Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Adam Scott, Zoe Kravtiz en Laura Dern.

Voor het tweede seizoen keren hoofdrolspeelster en Oscarwinnaressen Reese Witherspoon en Nicole Kidman terug. We zien hoe de ‘Monterey Five’ de draad weer op proberen te pakken nadat hun levens volledig overhoop zijn geraakt. Maar dan arriveert Perry’s moeder in Monterey, en zij is op zoek naar antwoorden… Daarnaast worstelen de vrouwen ondertussen ook met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Voor dit seizoen werd de top vrouwencast uitgebreid met niemand minder dan Meryl Streep!

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee dvd boxsets weggeven met daarin seizoen 1 en 2 van deze succesvolle serie. Wil jij zo’n box aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice die doorbrak naast George Clooney in The Descendants, naast haar filmcarrière ook milieuactiviste is en in Big Little Lies te zien is als Jane Chapman?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de boxset zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 januari, 2020

Trailer