Bigfoot Family WINACTIE

Vanaf 7 oktober is BIGFOOT FAMILY in de bioscoop te zien. Met Nederlandse stemmen van Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weening en Freek Vonk.

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Met dank aan Independent Films mogen wij drie merchandise pakketjes weggeven, bestaande uit een drinkfles en een rugtasje. Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de Nederlandse versies zijn de nodige bekende stemmen te horen, maar wie is opnieuw te horen als Adam, de zoon van Bigfoot?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 september, 2020

Trailer