Bigfoot Junior WINACTIE

Vanaf 26 juli draait BIGFOOT JUNIOR in de bioscopen. De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Met dank aan Independent Films mogen wij twee pakketjes weggeven. Hierin vind je natuurlijk een setje vrijkaarten, maar ook goodies als magneten, een bal, een linnen tasje en een waterfles! Wil jij zo’n pakketje bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de Nederlandse versies zijn de nodige bekende stemmen te horen, maar wie is te horen als de 13-jarige Adam?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juli. Daarna nemen wij contact op met de twee winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  18 juli, 2017

  Trailer