Billions – seizoen 2 WINACTIE

Vanaf 14 november gaat de machtsstrijd onverminderd voort in seizoen 2 van de populaire SHOWTIME Original Series BILLIONS, met Paul Giamatti en Damian Lewis in de hoofdrollen.

Nadat hij behendig buitenspel werd gezet, verhoogt de briljante Bobby ‘Axe’ Axelrod – ongekroonde koning van de hefboomfondsen – de inzet. Hij wendt zijn aanzienlijke middelen aan om wraak te nemen op de meedogenloze openbaar aanklager Chuck Rhoades. De agressieve aanpak van Axe slaat Chuck helemaal uit zijn lood en nu hij zelf het middelpunt vormt van een onderzoek, probeert hij zich wanhopig aan zijn ambt en gezin vast te klampen. Maar de belaagde officier van justitie heeft nog een paar verrassingen in petto en het duurt niet lang vooraleer Axe ontdekt dat je met geld niet alles – of iedereen – kunt kopen.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd exemplaar van deze heerlijke serie weggeven. Wil jij kans maken en deze film lekker thuis bekijken? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Damian Lewis is natuurlijk bekend van Homeland, toch brak hij door in een HBO mini-serie die zich afspeelde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Over welke serie hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 november, 2018

Trailer