Billions WINACTIE

Vanaf 16 augustus ligt BILLIONS in de schappen. Paul Giamatti en Damian Lewis spelen de hoofdrollen in dit complexe drama over de politiek in de financiële wereld van New York. De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades (Giamatti) en de briljante, ambitieuze hedgefund koning Bobby “Ax” Axelrod (Lewis) gaan de strijd met elkaar aan waarbij ze beiden al hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om de strijd te winnen. De inzet loopt tot in de miljarden in deze provocerende serie.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar van deze heerlijke serie weggeven. Wil jij kans maken en deze film lekker thuis bekijken? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en geef antwoord op de volgende vraag:
Damian Lewis is natuurlijk bekend van Homeland, toch brak hij door in een HBO mini-serie die zich afspeelde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Over welke serie hebben we het hier?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 augustus, 2017

Trailer