Birds of Prey WINACTIE

Ken je die grap van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffia-prinses? Warner Bros. Home Entertainment en DC presenteren BIRDS OF PREY, een verhaal verteld door Harley Quinn zoals alleen zij dat kan. Birds of Prey is vanaf 17 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Synopsis
Wanneer Harley Quinn (Margot Robbie) besluit om zonder Joker aan haar zijde verder te gaan, merkt ze al snel dat haar acties wel degelijk consequenties hebben. In dit geval, Gotham’s Super-Villain Roman Sionis (Ewan McGregor), bekend onder de naam Black Mask. Als de jonge Cassandra “Cass” (Ella Jay Basco) een diamant steelt die aan Roman toebehoord, zetten hij en zijn ijverige rechterhand, Zsasz (Chris Messina) alles op alles om deze terug te winnen. De paden van Harley, Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Renee Montoya (Rosie Perez) en Cass kruisen wanneer duidelijk wordt dat Roman het op hen allen heeft voorzien. Ze hebben geen andere keuze dan samen te werken om Roman neer te halen.

Wist je dat…
… Bruce de hyena in de film eigenlijk wordt gespeeld door een enorm grote hond die via CGI later tot hyena is gemaakt?
… het ongeveer twee en een half uur duurde om Margot Robbie te transformeren tot Harley Quinn?
… Ella Jay Basco les kreeg van een goochelaar om wat hand trucs onder de knie te krijgen om haar pickpocketing bij te staan?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke film werd Margot Robbie afgelopen editie genomineerd voor een Oscar in de categorie Best Performance by an Actress in a Supporting Role?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 juli, 2020

Trailer