Black Adam WINACTIE

“The world needed a hero, instead it got me.” Duizenden jaren geleden was Teth-Adam de magische, onkwetsbare kampioen van Kandahq, tot hij verdween. Nu is hij terug. Maar komt hij terug naar zijn land als held van zijn volk of als schrik van de wereld? Na jarenlang wachten maakt Dwayne Johnson eindelijk zijn superheldendebuut als Black Adam samen met Pierce Brosnan’s Doctor Fate. Ontdek de kracht van de meedogenloze Black Adam als hij de misdaad bestrijdt op zijn manier: zonder genade.

BLACK ADAM is vanaf 22 februari thuis verkrijgbaar als digitale aankoop, voor verhuur en op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Voor de 4K Ultra HD is ook een speciale steelbook verkrijgbaar.

SYNOPSIS
Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray éf 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de animatiefilm uit 2022 waarin Dwayne Johnson voor het eerst te horen was als Teth-Adam aka Black Adam?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd-, Blu-ray of 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 maart, 2023

Trailer