Black Hawk Down 4K WINACTIE

Black Hawk Down is het zeer aangrijpende, waargebeurde verhaal over een missie van het Amerikaanse leger in Mogadishu, Somalië. In het kader van een vredesmissie van de Verenigde Naties wordt een groep jonge elite-soldaten naar Mogadishu gestuurd. Hun opdracht is om een aantal topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren om zo een einde te maken aan de burgeroorlog die het land kapot maakt

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 15/05/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij drie 4K exemplaren weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Black Hawk Down won in 2002 een tweetal Oscars, in welke twee categorieën was dit?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 18 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 juni, 2019

Trailer