Black Lightning – seizoen 1 WINACTIE

Sinds 23 januari ligt het eerste seizoen van BLACK LIGHTNING in de schappen. Een schoolhoofd komt weer in actie als de oorspronkelijke Afro-Amerikaanse elektrische superheld Black Lightning, bekend uit het DC Comics Universum. Jefferson Pierce keert terug als de gemaskerde held Black Lightning. Na een pauze van negen jaar, waarin hij zijn vrouw Lynn heeft geholpen bij de opvoeding van zijn dochters Anissa en Jennifer, is de zinderende elektrische superheld terug om het stadje Freeland te redden uit de angstgreep van een lokale bende genaamd the One Hundred.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee dvd exemplaren van dit volledige eerste weggeven. Wil jij deze nieuwe DC Comic serie aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met zijnm 47 jaar oud is Cress Williams als Black Lightning nog net niet de oudste superheld in een film. Welke acteur was 54 jaar toen hij de hoofdrol in Hellboy vertolkte in 2004?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 januari, 2019

Trailer