Black Panther: Wakanda Forever WINACTIE

In Marvel Studios’ Black Panther: Wakanda Forever, strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) en Everett Ross (Martin Freeman) en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt Namor geïntroduceerd, Koning van een onderzeese natie. Hij wordt gespeeld door Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER is vanaf 9 november te zien in de bioscoop in 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D, ScreenX.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company een fraai merchandise-pakket ter beschikking gesteld, bestaande uit: T-shirt, stickers, sleutelhanger, pet, notitieboekje en een totebag. Wil jij dat pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die in de eerste film gestalte gaf aan Koning T’Challa, en die veel te jong overleed, om wiens nalatenschap in dit vervolg wordt gevochten?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 november, 2022

  Trailer