Black Panther WINACTIE

Vanaf 14 februari draait MARVEL’S BLACK PANTHER in de bioscopen, in 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos en 4DX. De film volgt het verhaal van T’Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en – Black Panther – wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij iemand gelukkig maken met een geweldig prijzenpakket. Hierin vind je een Black Panther Wash Bag, een Black Panther Pen Pot en een Glow in the Dark Keychain! Meedoen is weer gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Black Panther betekent al de derde samenwerking van regisseur Ryan Coogler en Michael B. Jordan. Voor welke twee films werkten zij eerder samen?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 februari. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 februari, 2018

Trailer