Blackadder – De Complete Serie WINACTIE

Blackadder is een iconische Britse televisiekomedie van de BBC met Rowan Atkinson in de hoofdrol. De serie geeft een satirische kijk op de Britse geschiedenis. Rowan kruipt in de huid van verschillende leden van de corrupte en manipulatieve familie Blackadder.

De complete collectie van de vier seizoenen van deze Rowan Atkinson klassieker en de special Blackadder Rides Again worden samen uitgebracht op dvd.

Verschijningsdatum:
∙ Op dvd: 11/09/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van deze uitmuntende serie! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
In Blackadder zien we Rowan Atkinson. Noem minimaal een andere legendarische (film)serie waar de Brit de hoofdrol in speelt?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
30 oktober, 2019