BlacKkKlansman WINACTIE

Baanbrekend regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BLACKKKLANSMAN, vanaf 30 augustus in de bioscopen, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Detective Stallworth (John David Washington) en zijn partner Flip Zimmerman (Adam Driver) wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen. Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt. Geproduceerd door het team achter het Oscarwinnende Get Out. BlacKkKlansman is geproduceerd door Sean McKittrick en Raymond Mansfield namens QC Entertainment, door Jason Blum namens Blumhouse, door Jordan Peele namens Monkeypaw, door Spike Lee zelf, en door Shaun Redick. Edward H. Hamm Jr. van QC trad op als uitvoerend producent.

In samenwerking met Universal Pictures International en Triple P Entertainment mogen wij niet alleen drie setjes vrijkaarten weggeven, maar doen we de dvd van Inside Man bij! Wil jij zo’n set winnen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Ron Stallworth wordt gespeeld door John David Washington. Wie is zijn beroemde vader, die eerder reeds in vier producties van Spike Lee te zien was?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  26 augustus, 2018

  Trailer