Blacklight WINACTIE

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight. Travis Block (Liam Neeson) is freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Samen met de jonge journaliste Mira Jones duikt Block in de zaak, maar dan leiden de bewijzen naar de FBI zelf. Wanneer Blocks dochter en kleindochter worden bedreigd, moet hij de waarheid boven water krijgen om ze te redden. Daarbij komt hij wel lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

Vanaf 24 februari is BLACKLIGHT in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst vijf setjes vrijkaarten weggeven voor deze film. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Blacklight zien we Liam Neeson als Travis Block. Maar hoe heet het personage waarvoor hij in 1994 voor een Oscar werd genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 februari, 2022

Trailer