Blade Runner 2049 WINACTIE

Vanaf 14 februari ligt BLADE RUNNER 2049 in de schappen, de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Verder met o.a. Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdhi en Mackenzie Davis.

Verschijningsdata:
∙ Digitaal: 02/02/2018
∙ Op demand: 14/02/2018
∙ DVD & Blu-ray: 14/02/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze fenomenale film. Daarnaast hebben wij nog superprijs te vergeven, een heuse cadeauset, die wij bijsluiten bij een dvd of Blu-ray winnaar. In de cadeauset vind je een replica van het houten paard uit de film, het boek Blade Runner van Philip K. Dick en het prachtige en loodzware boek ‘Art & Soul Of Blade Runner’. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Sylvia Hoeks is natuurlijk bekend van Overspel en De Bende van Oss, maar in welke film van Oscarwinnaar Guiseppe Tornatore was zij te zien naast Donald Sutherland en Geoffrey Rush?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 februari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 februari, 2018

Trailer