Blade Runner 2049 WINACTIE

Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. Vanaf 5 oktober is BLADE RUNNER 2049 te zien in de bioscopen, ook in 3D en in IMAX.

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met o.a. Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Verder met o.a. Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdhi en Mackenzie Davis.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketten weggeven. Hierin vind je een drinkfles, een t-shirt en een powerbank. Wil jij kans maken op een van die pakketten? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, jouw kledingmaat (M/L/XL) en geef antwoord op de volgende vraag:
Sylvia Hoeks is natuurlijk bekend van Overspel en De Bende van Oss, maar in welke film van Oscarwinnaar Guiseppe Tornatore was zij te zien naast Donald Sutherland en Geoffrey Rush?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 september, 2017

Trailer