Blair Witch WINACTIE

Vanaf 15 september draait BLAIR WITCH in de bioscopen. Hierin trekt een groep studenten naar de bossen van Black Hill in Maryland om de mysterieuze verdwijning van de zus van James te onderzoeken. Velen geloven dat haar verdwijning verband houdt met de legende van de Blair Witch. De groep begint hoopvol aan de zoektocht met de hulp van lokale gidsen, maar zodra de nacht valt in het donkere en onvoorspelbare bos voelt de groep een dreigende aanwezigheid. Langzaam aan beseffen ze dat de legende maar al te echt is en veel onheilspellender dan ze ooit hadden kunnen denken.

Ter promotie van deze nagelbijter mogen wij, in samenwerking met Independent Films, een leuk prijzenpakket vergeven. Hierin vind je een t-shirt, poncho en pin! Je kan dit pakket bemachtigen door antwoord te geven op de volgende vraag en natuurlijk even je gegevens achter te laten:
Voor welke twee horrorfilms was regisseur Adam Wingard in 2012 en 2013 ook verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 september, 2016