Bleed for This WINACTIE

Sinds 20 september ligt boksdrama BLEED FOR THIS in de schappen, het verhaal van Vinny Pazienza, beter bekend als Vinny Paz, een jonge talentvolle bokser die het er behoorlijk van neemt. Zo komt hij te laat voor het wegen voorafgaande bij een groot gevecht en vergokt niet veel later liever zijn gage dan zich goed voor te bereiden. Toch weet hij steeds verder op te klimmen en wordt hij in één klap bekend als hij Gilbert Dele verslaat, de ongeslagen wereldkampioen in het junior middengewicht. Het leven van Paz neemt echter een onverwachte wending als hij betrokken raakt bij een auto-ongeluk. In het ziekenhuis, als Vinny weer bij bewustzijn komt, krijgt hij te horen dat hij waarschijnlijk nooit meer zal kunnen lopen en zeker nooit meer zal boksen. Zijn carrière lijkt van korte duur, maar Vinny is vastbesloten om terug te keren in de ring.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar weggeven van dit boksdrama. Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Bleed for This is de eerste film van regisseur Ben Younger in maar liefst 11 jaar. Welke film leverde hij af in 2005?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray en dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 september, 2017

Trailer