Blockers WINACTIE

Sinds 24 oktober ligt BLOCKERS in de schappen.

Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Leslie Mann (The Other Woman, This Is 40), Ike Barinholtz (Bad Neighbours, Suicide Squad) and John Cena (Trainwreck, Sisters) zijn te zien in de nieuwe comedy BLOCKERS, het regiedebuut van Kay Cannon (scenarioschrijver van de Pitch Perfect films).

Geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver van Point Grey Pictures (Bad Neighbours, This Is The End), samen met Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg (Harold & Kumar films) en Chris Fenton van DMG Entertainment (47 Ronin). Geschreven door Brian & Jim Keho, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Eben Russell.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze lekker foute komedie. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
John Cena is niet alleen acteur, maar ook televisiepresentator, rapper en halftijds professioneel worstelaar. Hoe heet het media- en amusementsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het professioneel worstelen waar hij werkzaam is?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 oktober, 2018

Trailer