Bloed, Zweet en Tranen WINACTIE

Vanaf 5 september ligt Bloed, Zweet & Tranen in winkel, een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In deze emotionele, aangrijpende en humoristische film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven belicht; zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn 8ste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn doorbraak in de jaren ’80 met hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen ‘t en zijn moeizame laatste in 2004. Ter ere van deze release mogen wij, in samenwerking met A-Film Benelux, een mooi pakket weggeven. Hierin vind je de film op dvd en de soundtrack met daarop zowel de door Martijn Fischer vertolkte versies, als de originele versies gezongen door André Hazes.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je als liefhebber van André Hazes aan dit pakket komt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie vertolkt in de film de rol van Rachel Hazes?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 september 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  4 september, 2015