Bloodline – seizoen 1 WINACTIE

Sinds kort ligt het eerste seizoen van BLOODLINE in de winkelschappen. BLOODLINE vertelt het intrigerende verhaal van de familie Rayburn die eigenaar is van een resort in Key West en de meest duistere geheimen van het eiland bewaakt. Als de verloren zoon en het zwarte schaap (Ben Mendelsohn) terugkeert voor een familiereünie dreigt hij de kwetsbare façade van de familie te verwoesten en een leven vol wandaden aan het licht te brengen. Zijn twee broers en zus zijn nu genoodzaakt hun geschillen bij te leggen om hun familie samen te houden en te beslissen wat ze het beste kunnen doen. In dit veelgeprezen en verslavende eerste seizoen spelen vele sterren, waaronder Kyle Chandler, Oscar®-winnaar Sissy Spacek (1980, Beste Actrice, Coal Miner’s Daughter) en de voor een Oscar®-genomineerde Sam Shepard (1983, Beste Bijrol, The Right Stuff ) en houdt je tot het schokkende einde op het puntje van je stoel.

Bloodline S1 Copyright: © 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.

Een heerlijke serie vol intriges dus, waarvan wij in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment twee exemplaren exemplaren mogen weggeven! Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke serie waren de makers van Bloodline eerder verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 april 2016, waarna we contact zullen opnemen met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  3 april, 2016