Bloodshot WINACTIE

Vin Diesel schittert als Ray Garrison, een soldaat die gesneuveld is in de strijd en door RST Corporation weer tot leven wordt gewekt als de superheld Bloodshot, gebaseerd op de populaire comic.

Dankzij een leger aan nanotechnologie in zijn aderen is hij een onstuitbare kracht die sterker is dan ooit en supersnel kan genezen. Maar door zijn lichaam te controleren, heeft het bedrijf ook invloed op zijn geest en herinneringen. Ray weet niet wat wel en wat niet echt is, maar hij is van plan om dat uit te zoeken.

Verschijningsdatum
∙ Op Blu-ray, DVD en 4K Ultra HD: 01/07/2020
∙ Digitaal verkrijgbaar via Itunes, Pathé thuis, Proximus, Telenet, Rakuten TV, VOO, Google, Xbox

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze actiefilm! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet het personage van Vin Diesel in Pitch Black, een film die twee vervolgen kreeg met wel dit personage in de titel?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 juli, 2020

  Trailer