Bloodshot WINACTIE

Vanaf 12 maart is BLOODSHOT in de bioscoop te zien, in IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos en 4D.

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketten weggeven, met in elk pakket een pet en een hoodie. Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je gegevens achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het personage van Vin Diesel in Pitch Black, een film die twee vervolgen kreeg met wel dit personage in de titel?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 maart, 2020

Trailer