Blue Planet II WINACTIE

Sinds 5 maart ligt BLUE PLANET II in de schappen. De afgelopen jaren heeft onze kennis van het leven in de oceanen zich spectaculair ontwikkeld. Blue Planet II, opvolger van de zeer succesvolle documentaireserie The Blue Planet, neemt de jongste doorbraken in wetenschap en technologie als uitgangspunt voor een opwindende ontdekkingsreis. We bezoeken diepe zeeën, koraalriffen, de open oceaan en groene kusten. We maken kennis met verbluffende wezens en zijn getuige van diergedrag dat nog nooit iemand heeft gezien. Maar wat we inmiddels ook weten, is dat de gezondheid van de oceanen bedreigd wordt. Dit is dus hét moment om op verkenning te gaan in die uitgestrekte wereld en te onderzoeken hoe de toekomst van onze ‘Blauwe Planeet’ eruitziet.

Een prachtige tweede serie dus, waarvan we een exemplaar op Blu-ray mogen weggeven. Toch is dat niet het enige, want met dank aan Just Entertainment mogen wij ook een superprijs weggeven; een Blu-raybox met Blue Planet I + II! Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag (je doet automatisch mee voor de superprijs):
Natuurlijk is de internationale versie van commentaar voorzien door de legendarische Sir David Attenborough. Wie neemt de taak op zich om hem te doen vergeten bij de Nederlandse commentaartrack?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray en superprijs zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 maart, 2018

Trailer