Blumhouse’s Fantasy Island WINACTIE

In BLUMHOUSE’S FANTASY ISLAND zorgt de raadselachtige Mr. Roarke (Michael Peña) er in een luxe, afgelegen tropisch resort voor dat de geheime dromen van zijn gasten uitkomen. Maar de dromen slaan om in nachtmerries en de gasten moeten het mysterie van het eiland oplossen om heelhuids weg te komen. Verder in de hoofdrollen: Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Jimmy O. Yang en Ryan Hansen.

Daarnaast staat er een Unrated versie op deze release, met scènes die te angstaanjagend en te expliciet zijn voor de bioscoop.

Verschijningsdatum
∙ Digital download: 12/06/2020
∙ Op Blu-ray, DVD en On Demand: 08/07/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze nieuwe verfilming van dit klassieke verhaal! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
In Fantasy Island zien we Maggie Q, maar wat is de volledige naam van deze op Honolulu geboren actrice?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 juli, 2020

  Trailer