Bob de Bouwer – Mega Machines WINACTIE

Vanaf 15 februari draait BOB DE BOUWER – MEGA MACHINES in de bioscoop. Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Het is weer tijd voor iets leuks voor onze jongste fans! Met dank aan Just Entertainment mogen wij namelijk twee setjes vrijkaarten weggeven voor de nieuwe film van Bob de Bouwer, met daarnaast de dvd Bob’s Nieuwe Avonturen! Winnen is gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de trouwe assistente van bob, met wie hij altijd weer de klus weet te klaren?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en dvd’s zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 februari, 2018

  Trailer