Bohemian Rhapsody

BOHEMIAN RHAPSODY is vanaf 1 november 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

De film BOHEMIAN RHAPSODY is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #BohemianRhapsody
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 12 jaar of ouder

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox drie pakketten weggeven met niet alleen een setje vrijkaarten, maar Guitar Picks, een Studded Arm Band en Sunglasses! Dat wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet het album uit 1975 waarop Bohemian Rhapsody als elfde nummer op de tracklist staat?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 november 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 oktober, 2018

Trailer