Bombshell WINACTIE

Vanaf 16 januari is BOMBSHELL in de bioscoop te zien, een onthullende kijk in het meest krachtige en controversiële media-imperium wat Amerika ooit gekend heeft; Fox News. Met o.a. Academy Award® winnaar Charlize Theron, Academy Award® winnaar Nicole Kidman, Academy Award® genomineerde John Lithgow en Academy Award® genomineerde Margot Robbie.

Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie.

Met dank aan Independent Films mogen wij vier setjes vrijkaarten weggeven. Wil jij weten hoe jij zo’n setje kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Bombshell is Charlize Theron bijna onherkenbaar om zoveel mogelijk op een bekende Amerikaanse journalist en nieuwspresentator te lijken, wat is haar naam?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de vrijkaarten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  12 januari, 2020

  Trailer