Booksmart WINACTIE

Getting Straight A’s. Giving Zero F’s…. sinds 13 november ligt BOOKSMART in de schappen. De beste vriendinnen Amy en Molly staan aan de vooravond van hun diploma-uitreiking wanneer ze beseffen dat ze de afgelopen jaren alleen maar in de bibliotheek hebben gezeten en veel te weinig hebben gefeest. Ze komen er achter dat hun klasgenoten wél de bloemetjes buiten hebben gezet en toch zijn toegelaten op dezelfde universiteiten. Ze besluiten iedereen te laten zien dat zij ook weten wat het is om te feesten! Nu moeten de meiden er alleen wel achter zien te komen waar het examenfeest is waar ze moeten zijn, want dat is informatie die ze niet in hun studieboeken kunnen vinden.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij drie dvd exemplaren van deze messcherpe komedie weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend van films als Tron Legacy en The Words, maakt met deze film haar regiedebuut?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 december. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

Naam
Uw naam (verplicht)
Uw email (verplicht)
Adresgegevens
Adres
Huisnummer en toev.
Postcode
Woonplaats
Antwoord
11 december, 2019

Trailer

Meer lezen over