Boyz n the Hood 4K WINACTIE

Tre en zijn vrienden groeien op in een zwarte wijk in South Central Los Angeles. Tre leert van zijn vader hoe hij zich afzijdig kan houden van de gewelddadige omgeving waarin hij woont. Toch moet hij zichzelf sterk houden om niet mee te gaan met de massa en de geldende normen en waarden uit zijn buurt. De ”Struggle for Live” is het enige dat lijkt te tellen. John Singleton maakt in zijn regiedebuut schrijnend duidelijk dat de jeugd, opgroeiend in deze wijken, harder moet knokken voor een goede toekomst dan de jeugd uit “betere’ wijken.”

Verschijningsdatum:
∙ Op 4K: 04/02/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een 4K exemplaar weggeven van deze film! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In welke twee categorieën werd John Singleton voor Boyz n the Hood genomineerd bij de Oscars van 1992?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 2 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 februari, 2020

Trailer