Brandweerman Sam: UFO Alarm WINACTIE

Sinds 14 november ligt BRANDWEERMAN SAM: UFO ALARM in de schappen. Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. AAls iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Het is weer tijd voor iets leuks voor onze jongste fans, ideaal natuurlijk met de feestdagen in aantocht! Met dank aan Just Entertainment mogen wij namelijk twee dvd’s weggeven van de nieuwste film van Brandweerman Sam! Winnen is gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van deze film, die eerder ook al diverse afleveringen van de serie regisseerde?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 november, 2017

Trailer