Braquo – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf 15 augustus ligt het vierde en laatste seizoen van BRAQUO in de schappen, een explosieve crimeserie die dit seizoen begint bij het einde van de oorlog tegen de Turkse gangsterbazen. Maar dat betekent niet dat het rustig wordt voor de agenten van de SDPJ. Eddy Caplan staat onder verdenking bij Interne Zaken wegens zijn gewelddadige en onorthodoxe opsporingsmethoden. Intussen lopen er nieuwe zaken, maar wil het team ook wraak nemen op alles en iedereen die hen ooit onrecht heeft aangedaan. En daarbij bewandelen ze een pad van destructie vol goede intenties maar foute manieren… Zal het team erin slagen hun omgeving voorgoed veilig te houden?

Een heerlijke explosieve serie dus en we zijn dan blij dat wij twee Blu-ray boxen van seizoen 4 mogen vergeven, dit met dank aan Just Entertainment. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Franse acteur kruipt in de rol van de Stugge Eddy Caplan?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  12 augustus, 2017

  Trailer