Braquo WINACTIE

Sinds 20 oktober ligt er een fraaie box met seizoen 1 t/m 3 van BRAQUO in de schappen. Braquo is een realistische serie die ons meeneemt in de harde wereld van een Frans politieteam. De groep wordt geleid door de stugge Eddy Caplan. De andere teamleden zijn het ongeleide projectiel Théo Wachewski, de norse kettingrookster Roxanne Delgado en de onguur ogende Walter Morlighem. Samen nemen zij het op tegen de misdaad in Parijse voorsteden waar rijkdom en uitzichtloosheid dicht bij elkaar liggen. Keer op keer worden ze geconfronteerd met smerige zaakjes, ook binnen hun eigen politieapparaat. Braquo werd in 2012 bekroond met de Internationale Emmy Award voor beste dramaserie. In deze verzamelbox zijn de seizoenen 1 tot en met 3 voor het eerst bij elkaar gebracht.

In samenwerking met Just Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze box vergeven, zodat je lekker kunt doorkijken. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om deze te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Franse acteur kruipt in de rol van de Stugge Eddy Caplan?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays op hun deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  19 november, 2016

  Trailer