Brasserie Valentijn WINACTIE

De liefde viert weer hoogtij met de stijlvolle komedie Brasserie Valentijn die vanaf 28 januari te zien is in de Nederlandse bioscopen!

Valentijn (Georgina Verbaan) runt samen met haar broer, chef-kok Angelo (Roeland Fernhout), met succes Brasserie Valentijn. 14 februari is de dag van de liefde en als altijd zijn alle tafeltjes gereserveerd. Angelo bedacht een passend menu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Één voor één komen de gasten het prachtige pand binnen. Het stel dat ieder jaar komt, de jongen in afwachting van zijn blind date, de man met zijn veel te jonge minnares, het verliefde koppeltje… en Frank (Egbert Jan Weeber). Hij is alleen en vraagt zijn oude vlam Valentijn om alles achter te laten en nu met hem mee te gaan.

Zin in een avondje vol romantiek? Geen enkel probleem, want in samenwerking met Dutch Filmworks geven we maar liefst twee keer twee vrijkaarten weg! Meedoen is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke romantische film debuteerde actrice Sanne Vogel in 2014 als regisseuse?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
22 januari, 2016