Brawl in Cell Block 99 WINACTIE

Vanaf 22 augustus ligt BRAWL IN CELL BLOCK 99 in de schappen. Als oud-bokser Bradley (Vince Vaughn) zijn baan verliest, terwijl zijn huwelijk op instorten staat, gaat hij als drugskoerier aan de slag. Hij wil het tij keren en ervoor zorgen dat het zijn vrouw Lauren (Jennifer Carpenter) aan niets ontbreekt, maar dan belandt Bradley na een hevig vuurgevecht in de gevangenis. Daar moet hij een aantal onmogelijke, ijzingwekkende beslissingen nemen om alles wat hem dierbaar is te beschermen. Bradley wordt in het nauw gedreven en zoekt zijn toevlucht tot nog bruter geweld op weg naar het allergevaarlijkste deel van de gevangenis: Cell Block 99.

Brawl in Cell Block 99 is een film van de schrijver en regisseur van de bejubelde western Bone Tomahawk en kent een sterbezetting: Don Johnson (Django Unchained), Udo Kier (Iron Sky), Jennifer Carpenter (Dexter) en Vince Vaughn (Hacksaw Ridge), die zich in de beste rol van zijn carrière van zijn meest veelzijdige kant laat zien.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van dit heftige drama weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Vince Vaughn maakte carrière met rollen in komedies. Toch is hij met regelmaat in een serieuze film te zien. In welke film uit 2016 was hij te zien als Sgt Howell?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 augustus, 2018

  Trailer