Brexit: The Uncivil War WINACTIE

Vanaf 29 maart ligt BREXIT: THE UNCIVIL WAR in de schappen. De zomer van 2016 is een roerige periode in het Verenigd Koninkrijk. Het referendum over de Brexit is in aantocht en voor- en tegenstanders voeren koortsachtig campagne. Ook achter de schermen zijn beide kampen hard aan het werk om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Campagneleider van de voorstanders is Dominic Cummings (Benedict Cumberbatch; Sherlock, The Imitation Game). Hij wil slimme algoritmen inzetten om verborgen stemmers op te sporen op internet. Maar deze aanpak is op zijn zachtst gezegd omstreden en het duurt niet lang of traditionele eurosceptici krijgen het aan de stok met moderne Brexiteers. Brexit is een vlijmscherpe en tegelijk humoristische film over een referendum dat de toekomst van het Verenigd Koninkrijk voorgoed zou veranderen – en bovendien een enorme impact zou hebben op het internationale politieke landschap.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij drie dvd exemplaren van deze voortreffelijke televisiefilm weggeven!. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n dvd te winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Natuurlijk is Benedict Cumberbatch ook bekend als Dr. Strange in de Marvel-films, maar hoe heet de biografische thriller waarin hij Julian Assange speelde in 2013?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 maart, 2019

Trailer